Staalconstructies en staal renovatie

Binnen onze dienstverlening kennen wij een absolute specialisatie in gecompliceerde en technisch hoogstaande staalconstructies. Ook het vervaardigen van stutconstructies, trappen, hekwerken, machineonderdelen en RVS behoren tot de werkzaamheden.

MM Staal is gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten staalconstructies, van licht tot zwaar en van eenvoudig tot gecompliceerd. Wij produceren en monteren allerlei constructiewerken in staal, RVS of een combinatie hiervan. Uiteraard kunnen wij ook aanverwante producten leveren en monteren.

Specialist in Staalconstructies

 

MM Staal beschikt over een betrouwbaar netwerk van ervaren vakmensen. Dagelijks berekenen en tekenen zij diverse staalconstructies. Deze tekeningen worden vervolgens door ons omgezet in staalconstructies en staalproducten. Bij het ontwerp- en productieproces is meedenken in optimalisaties, snelle en heldere communicatie en het waarborgen van de hoogste kwaliteit waar MM staal voor staat.

Staalconstructies met glazen hekwerk

Staal renovatie door MM Staal

 

Een steeds belangrijker wordend segment is renovatie. Renoveren is meer dan het staal dat wij leveren of het plaatsen van een hekwerk. Renovaties zijn ook het herstellen en verbeteren van diverse verouderde panden.

Onze jarenlange ervaring met diverse staaltechnieken maakt ons tot ideale bouwpartner in dergelijke, vaak complexe projecten. De afgelopen jaren werkten wij daarom ook intensief aan diverse grote verbouwing en renovaties van oude panden.

Staal renovatie met de nieuwste technieken

Wil je meer weten over onze staal werkzaamheden en – producten?